Snapchat

Jag brukar inte vara sen att prova nya saker. Inte först heller kanske, men hey, jag är ändå snart 40 så lite betänketid må jag ju få ha. Men det finns en app som jag gått bet på. Fram tills igår. Det är snapchat, den har funnits i min telefon i säkert minst 1 år. Men jag har inte fattat någonting. Min tröskel har varit skyhög, vilket är väldigt ovanligt. Den har fått mig att känna mig gammal (och smått korkad). Ända fram till igår när jag läste ett blogginlägg av Mina träningstajts – Jeanna som hänvisade till Sara Rönne som hänvisade till Deeped. Och helt plötsligt hade jag sparkat igång min snapchat, tvingat syrran och mannen att skaffa konto så jag hade någon att snappa med, chatta med. Hur säger man? Och vips hade jag lagt ut två snaps som stories och tyckte det var både rätt enkelt och framförallt roligt.

Det är bra att känna den där tröskeln och motståndet ibland. Flera av dem jag jobbar med gör det i olika sammanhang, och om jag förstår vad det är de upplever i de där situationerna blir det så mycket lättare för mig att lotsa och guida igenom och över. Det går alltid att hitta en väg, ibland tar det bara lite längre tid. Tack och lov att det finns en massa kloka och inspirerande människor i världen som kan ge en den där lilla puffen som behövs ibland.

Håll det enkelt!

Mitt nick är förövrigt sitronella. Hook up :).

Annons

2 reaktioner på ”Snapchat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s