Najja kommunikation AB

Najja kommunikation är mitt bolag. Jag driver det tillsamman med min kollega Lotta Kretschek. Najja hjälper dig att hålla kommunikationen enkel. Genom kommunikationsplanering, budskap och språk som passar dina målgrupper. Genom att binda ihop enskilda aktiviteter till en enhet.

Najja hjälper dig att använda din webb och sociala medier på bästa sätt. Hitta nyttan med digitala kanaler och vässa din kommunikation utifrån dina förutsättningar. Med planerad kommunikation och strategiskt innehåll på webbplatser och i sociala medier kommer du långt. Vi förstärker och knyter samman det du redan gör bra.

Många av våra kunder är offentlig verksamhet. Jag gillar det, jag gillar att göra bra saker för samhället. Att ge valuta för skattepengarna och jobba med sånt som berör människor på riktigt, i deras vardag. Sen är jag väldigt glad för våra privata kunder också, omväxling är nödvändigt. Alla kan lära av varandra.

#Hålldetenkelt

Obs Najja (kommer från naja) betyder att binda ihop. Det är det vi gör, binder ihop kommunikation.

najja logga stinas webb


  

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s