100 procent liv

Jag vill skapa ett liv i balans. Jag vill jobba med saker som är utvecklande, inspirerande och utmanande. Därför tog jag steget och sa upp mig från mitt fasta jobb i offentlig verksamhet för att istället driva eget tillsammans med en partner. Jobbet är en viktig del i livet, men det är inte allt.

För att jag ska vara mitt bästa jag på jobbet måste det övriga få plats och ta utrymme. På ett sätt har mitt jobb och min fritid smält ihop mer nu än tidigare men på ett bra sätt. För mig kan det till exempel handla om att sticka ut och paddla mitt på dagen och sen gå direkt till datorn och lösa ett problem. Det kan handla om att byta ut mitt kontor mot en annan miljö, jobba där jag gör det bäst helt enkelt. En stor del handlar också om att vara en förebild för min dotter. Att våga prova och våga göra det jag brinner för. Att orka, hitta återhämtning, inspirera och inspireras.

Leva 100 procent helt enkelt. #100procentliv    

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s